deppri

Fuckad dag. Hockeyn gick iaf bra, almtuna vann med 4-2. Sen gick ja och jenny på bio, vi såg the social network. Sådär tyckte ja om den. Fyfan nu är min förkylning hemsk, den vill aldrig gå över hostar som ett cp. Ja hoppas att de ska gå över snart. Får se om de blir nå tyskland i morgon...
Orkar inte med någonting. Så less på allt, allt suger och ja känner mig allmänt depp.
Jenny och ja har en sjukt plan tills nästa helg :) hihi
Godnatt puss



Snälla just nu behöver jag bara sommar, sol och inga bekymmer.

dum av dig

tja
Ligger i sängen med Jenny och lyssnar musik, har ni hört Dum av dig med Daniel Adams-Ray? Riktigt bra faktiskt. Jag har redan hunnit rida och Jenny har varit på promenix. I eftermiddag ska vi sticka iväg på hockey, de ska bli skoj. Sen i morgon drar ja till tyskland och jag är nervös. wihi. Så ni kommer nog inte höra så mycket ifårn mig på några dagar men ni överlever. Nej nu ska vi göra oss i ordning.
puss


hej


stick finskis

Nu sitter jag här med Jenny och vi har tittat på Idol, nu är de bara utröstningen kvar. Hoppas Finskisen åker ut eller vad tycker ni??
Idag har ja ridit ut med Aleks för första gången och de gick faktiskt mycket bra :) Gulliga stora hästen.
I morgon ska ja rida och jeny ska Power-walka och sen ska vi dra på Hockey :) spana in hockey rumpor, hihi
Måste packa som en liten tok också :) för på söndag drar ja till tyskland, läskigt att flyga helt ensam, haha.
Men nu ska ja kolla klart på idol utröstningen.
vi hörs i morogn puss och godnatt


Olle var grym idag.
Vem är eran favorit?

Efterlängtade fredag.

Godmorgon
I natt har ja inte kunnat sovit någonting typ, har hostat hela natten, inte kul. I går pluggade jag nog exakt hela dagen, tog typ en timmes paus under hela tiden, Nu borde ja fan klara av provet.
Idag är de Fredag och de är så jävla skönt. Nu ska ja sticka iväg till skolan och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Blev ett kort inlägg nu men har litr bråttom.
Puss


Hej bergsklättrare

Jaha nu ligger jag i min säng och pluggar, inte roligt. Som tur är så har ja min bästis som sällskap. Ikväll ska hon ut på bravader men vad de är för bravader tänker ja inte tala om hihihihihihih. Good luck my friend.
Idag har ja varit i skolan. Hände inte mycket roligt, alla hästisar va tillbaka ifrån deras träningsläger så de va roligt. Vi hade historia och ja fick reda på mitt provresultat och jag fick G, yeees! Sen hade vi matte och de va grymt tråkigt. Juste... Har jag berättat att jag och Jenny ska till Gran Canaria?? De ska bli så jävla roligt. Vi åker den 15 december och kommer hem den 22 ååh herregud va ja längtar. Men först blir de Tyskland på söndag och de ska också bli superkul. Lite läskigt eftersom ja ska flyga helt själv. haha tänk om ja får sitta brevid nån tjock äcklig jävel som typ sitter och snorar... då dör jag.
Aja Grannig blir grymt men nu måste jag fortsätta plugga så ja lyckas få ett G i morgon.
Puss sötiiiiiiiiiiiii



Här ska vi dansa



Här är de nog party på G



här är vårt super najsiga notel Corona Blanca :)

God morgon

Nu ska ja sminka mig för att sedan bege mig till skolan. Börjar 11,20 idag och har bara 2 lektioner så de är en skön dag. Sen ska ja hem och tok plugga. Inte kul menmen. Missade också sista avsnittet av Kungarna av Työsand igår så de blir väl en repris på de idag också som en paus i pluggandet.
Vad ska ni hitta på idag?
Vi hörs senare puss



att cykla med ridstövlar, väst och hjälm med massa publok som skrattar och hejar är ingen hit, de kan ja lova ;) haha


All that I´m after is a life full of laughter

Shit sorry för dålig uppdatering men de har varit full upp idag. Skola från 09,45- 14,15. När ja kom hem så red jag med Ida på vallen. Aleks blir bättre och bättre för varje dag :) Har inte hänt nått speciellt roligt idag. Nu har jag kollat på paradise hotel och nu ska ja fortsätta kolla bonde söker fru så man får skratta lite. Nu ska ja ta fram en Ben and Jerrys och kolla vidare och sen blir de plugga. Fyfasiken va tråååååkigt och svååååårrrttt. Bajs
Jaja vi hörs i morgon pusselipuss




Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Tyskland på söndag

Tjabba
Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte hunnit.
Började halv 12 idag. Skönt vi hade matte och sen hade vi inga fler lektioner. Lallade runt lite i skolan och sen vid halv 3 drog jag hem. Käkade lite och sen red jag Aleks och han har super duktig.
Nu sitter jah och spelar gitarr, borde egentligen plugga till provet på fredag men de är ju mycket roligare att spela gitarr så plugget får nog vänta en stund ;)
Juste måste berätta att på söndag flyger jag till Tyskland. Helt själv waaaa fan va läskigt de kommer bli men de ska bli sjukt roligt också :) Christine kommer och möter mig vi flygplatsen :)
Men nu ska ja spela vidare
puss



Jennyyyyyyyyyyyyyyy

Jenn


Överskrift är svårt

hej
Nu sitter jag här och fösöker samanfatta de jag läst av The catcher in the rye, de går väl lite sådär. På eftermiddagen har jag ridit. Började med Aleks på vallen. Det gick så bra. Han har blivit så lugn och fin, så roligt :) Sen red jag Idas häst Chilli eftersom Ida är sjuk. Krya på dig. Fick Ninna som sällskap och vi hittade en ny liten väg som vi kunde galoppera på. Nu ska ja hoppa in i duschen och sen blir de nog tv hela kvällen för de är ju först Top Model och sen Svenska hollywood fruar. Pappa har ju köpt lite godis också så de blir perfa. I morgon blir de skola.
Puss




förkyld...

Sov hos jenny inatt för tågen va cp. Har typ ett "eget rum" hos henne så känner mig verkligen som hemma. De är ju trotsallt mitt andra hem och Anette är som min andra mamma. Helt perfekt. Idag gick jag inte till skolan för ja är så fruktansvärt förkyd och så har vi engelska redovisning idag som jag inte har gjort eftersom jag trodde att jag skulle vara på träningsläger idag. Så nu är jag hemma och ja har pluggat Matte i 1 timme och nu ska ja försöka hitta en massa bok resencioner om engelska boken vi läser. The catcher in the rye heter den och de kan vara den tråkigaste boken jag läst. Lika bra jag sätter igång med plugget nu så jag kan rida lite innan de blir mörkt. Igår fick Aleks vila pga de dåliga vädret.
Vi hörs sen Puss <3



Vill tipsa om Vichy ansiktstvätt och krämer. Superbra mot oren och fet hy! Ett värt köp.


regn, regn och ännu mer regn

Tjaa
Nu sitter jag här och plattar håret och lyssnar på musik. Dagen har varit riktigt tråkig pga vädret. sov till kl 1 och sen har jag bara slappat hela dagen. Skulle försöka klippa Aleks men klippmaskinen är så dålig så vi måste köpa en ny...
Förhoppningsvis drar jag till Tyskland på lovet och kollar hästar hos Bästa Christine :) Nu ska ja göra mig klar för sen ska ja sticka på Bio med bästa Jenny
Puss



Vill ha sommar...
Öregrund <3

Fuck it!

Fanfanfan vilken bajsig dag. Skulle rida curre med Ida idag och när ja borstade märkte jag att ha va jätte sväld i ena kotan. Allt kaosade och de slutade med att vi lämnade tillbaka honom. Man kan ju inte köpa en häst som är skadad redan innan man ridit den, Han har bara stått i litan hage också så han kan omöjligt ha skadat sig så mycket. Jag red iaf Aleks på vallen med Elin och Ida och han va verkligen super fin. Men är väldigt väldigt trött på hästar för tillfället, saknar min förra ponny Jet... Vi får se hur de blir med hästletandet nu då...
Nu ska ja möggla i mitt ruttna hem. Hejdå

Lyse

Godmorgon.
Som sagt de blev ju nått cp fel igår i mitt ena rum. Det var en propu ute som hade typ gått sönder eller va man nu säger så diskmaskinen, kylen och mitt rum och min garderob fungerade inte. mongo hus. Idag vaknade iaf Jenny och jag av att alla lampor i mitt rum tändes. Helvete. Sen gick vi ner och käka en super frukost. Nu har Jenny precis dragit. saaaad. Snart kommer Ida hit och vi ska rida tillsammans på vallen. Tänkte ta Curre då och se hur han beter sig. Sen kommer Elin och Ninna och då ska ja rida Aleks med Elin. Sen får vi se vart kvällen styr. Nu ska jag byta om och sen gå ut till hästarna.
Puss



Muuu

Lökarnas lök

Hemma efter en lång dag. Wäää nu hände något läskigt Det blev strömmavbrott i mitt ena rum endast, as läskigt ju. Mitt hus är nog mongo eller så är det någon som vill skrämma jenny och mig. Jenny är hemma hos mig nu glömde jag säga och hon hälsar att en propphelvete har gått. Hockeyn idag gick sådär, Almtuna torska på straffar... Hittade också en super fin sadel till curre. Nu vill jag bara rida.
Men nu ska ja och min fina kompis löka lite. Hejdå



Lökarnas lök. Fin fot gunnar!!!!

Chrispig lunch

nu sitter jag på psykologilektion. Kul faktiskt. Jag sitter brevid min kära VÄN Alex. Vi hade en mycket rolig men äcklig lunch. Haha åh ja börjar skratta när jag bara tänker på de. Chrispi hae en snorbuse dinglandes i näsan. hahah fyfan. hoho råkade nyss lacka på en i min klass för ja inte hörde va hon sa. Förlåt till henne iaf.
Woppie nu tappade Magda ner pennväsaren på golvet. mohaha nu får hon sopa! Göran står och snackar om någon som heter Arslet som sprang nått lopp i japen eller va de va. typiska Japaner och hete Rumpnamn. 
Nu slutar jag. Ha de så kult hejdåååååååå


 

Här är Alex.


samhäll

Just nu sitter jag på en samhällslektion. Inte så roligt, vi kollar på en film om Kinesernas ekonomi. I morse när ja vaknade gick jag ut till stallet och hjälpte mamma med att släppa ut hästarna. sen hjälptes vi åt att mocka och göra iordning mat till hästarna. Sen stack ja iväg till skolan och nu sitter jag här. Jag är vrålhungrig!!
Direkt efter skolan åker vi till Mustagn och provar sadel till Curris.
Har inte hunnit tagit ågon bild på Curris än men lovar att det blir en senare.
Nu borde jag faktiskt fokusera på samhällen så ja lär mig någon inför provet som är nästa fredag.



Min bästa vän jenny. Ja måste ju få pås¨tå att bilden är gammal!!1

stressig dag

Den här dagen har varit väldigt stressig. Provet gick iaf okej. Hoppas på ett vg!! Haha de är någ mer än jag någonsin hoppats på. Efter provet kom mamma och hämta mig. Hon kom typ vid 16,45 och jag skulle träna Aleks vid 18,00 så vi stressade iväg till Mcdonalds så ja skulle hinna äta någonting innan träningen, intr för att de är så bra mat innan en träning men mat är det iaf. När vi beställt och fått maten så fick vi ingen dricka. helvete, vi hann inte åka tillbaka och lacka på dom. Vi brassade hem med rejerbilen. När jag kom hem såg va en superfin häst i hagen. Den nya stjärnan Couralino var det såklart! Sprand runt som en dåre och plockade in alla hästar och när jag tog Aleks så hade han RULLAT SIG I LERAAN. roligt, Min första tanke var nog hästjävel, haha så det var bara snabbt in och byta om och börja borsta bort skiten. men fin vart han iaf! Vi åkte iväg till träningen och han var så himla duktig. Superkul. När vi kom hem Så borsta jag och provade sadlar på fina Curre. I morgon ska vi åka till Mustang och prova sadlar. Och sen blir det hockey med bästa vännen Jenny <3 Rätt stressig dag i morgon med men de är de värt :)
Nu ska ja sova. Godnatt puss







Här är världens finaste ponny som heter Munsboro Jet. Han är tyvär inte min längre. Va tvungen att sälja. Varför ska man växa? Tur att han fick ett jätte bra hem nu!


skola

Hejsvejs
Nu sitter jag i bibblan med Ebba Svahn och Amanda Armstrand. Vi borde plugga idrottsmentor och matte men de går inte så bra. På lördag ska nog ebba och jag åka till Alunda och kolla på när amanda spelar innebandy. Kult!
aja nu vet ja inte va ja ska säga pusshej


woppiee

Godmorgon!
Sovit gott?
Det har iaf jag gjort. Hade ställt klockan på 8 men när den ringde så var de jätte skummt för jag fick verkligen för mig att de ös regnade så jag tänkte att i de här vädret går de ju inte att gå ut och gå så jag ställde om klockan på 9 och somnade om. Nu är jag iaf vaken och sitter och lyssnar på musik och sminkar mig. ska snart iväg till skolan. jag längtra bara tills denhär dagen är över för när jag kommer står förhoppningsvis min nya polle i stallet. Couralino heter han. Kan inte sluta längta. Ikväll blir det också lite träning med vilden Aleks. De blir spännande de. Men nu måste ja göra klart mig och sticka till skolan. Önska mig lycka till på provet Och juste, jag lovat att lägga upp en bild på Couralino ikväll.
Goodbajs.



Här är Aleks




wöööööö


Enmatildalovisa

Tja, Jag kan inte påstå att jag är bra på att skriva men ja hoppas ni förstår mig. Jag hoppas att någon kan hjälpa mig med lite design och grejer så bloggen kan bli snygg.
vad ska man skriva nu då, Ja jag är en 17 årig tjej som har 3 st hästar och jag går på elitidrotsgymnasiet i uppsala. Fan va tråkigt det var att skriva om mig själv. Nu skiter jag i det. Just ju sitter jag och kollar på Kungarna av Tylösand. haha sjuka jävlar. I morogn börjar jag 11,30 och innan skolan hade jag tänkt att gå ut och gå. Jag har ett prov i morgon också, de handlar om typ vitaminer, mineraler, alkohol, doping och ätstörningar. Hoppas att de går bra, har inte pluggat så mycket. Nu ska jag kolla klart på programmet och sen blir det sängen.
Godnatt vi hörs i morgon
Pussis


Detta är jag!!


RSS 2.0